2015-02-12 09:16:06• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A szerelem megcélozta önt

Napi horoszkóp február 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Nap a 11. sorsterületen áll, ami a barátok és a protektorok háza. Gondolja csak át kik azok, akiknek tényleg hálával tartozhat, akár segítségükért, akár csak a hűségükért. Telefonáljon nekik, írjon e-mailt, vagy küldjön egy sms-t, csak úgy, barátságból. Meglátja ez majd megnyitja az ön szívét is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Nap az Ön horoszkópjának legmagasabb pontján áll: tárgyilagos, nagyon éber, és megfontolt tud lenni. Csodálatos nap ez az üzleti tárgyalásokhoz, de maradjon csak a tárgyalásoknál, szerződést még ne kössön, mert a Merkúr álló helyzetben van. Szabadidejében sétáljon, hívja magával váratlanul betoppanó barátait.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az Ön uralkodó bolygója ma álló helyzetben van: ne várjon túl sok sikert. A legjobb, amit ma tehet, ha találkozik a barátaival, kedves ismerőseivel. Miért ne hívhatná fel egy rég nem látott kollégáját, hogy kávézzanak együtt, és megbeszéljék az azóta történteket? Na látja.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold távozni készül a Skorpió jegyéből: most önmagával kellene többet foglalkoznia. Kezdje egy illatos kádfürdővel. Nyugodtan fordítson több időt szépségápolásra, kényeztetésre. A szerelem megcélozta önt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Jupiter – a lehetőségek bolygója – megengedi önnek, hogy egy óriási alvás után, villásreggelivel kezdje a napot - ettől függetlenül mindenre jut ideje. A Merkúr előre indult, és ezzel együtt beindul végre minden! Hihetetlenül kellemes érzés ez!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold este már a Nyilas jegyében áll, az ön természetével teljesen ellenkező dolgokat produkálhat a családjával kapcsolatban. A környezetében élő emberek talán követelődzőnek látszanak. Magyarázza el nekik, mi az ami jár, és mi az, ami adható. Türelem!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold már a Nyilas jegyébe lép, 18 óra 51 perctől. Addig az anyagi ügyekkel kell foglalkoznia, de este már felbosszanthatja a környezetében élők túlzott makacssága. Lehetséges, hogy teljes tudására, diplomáciai készségére szüksége lesz ahhoz, hogy egyes embereket jobb belátásra bírjon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Merkúr ma este előre indult: figyeljen arra, hogy milyen gondolatok jutnak eszébe, írja fel egy cetlire ezeket, főleg, amelyek ígéretesnek tűnnek, mert néhányat meg fog tudni valósítani. Délután kényeztesse magát valamivel, amit nagyon szeret: menjen ebédelni a kedvenc éttermébe, vagy vásároljon egy csinos ruhadarabot magának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Szaturnusz együtt áll a Holddal, és ez kicsit lágyít önön, és minden könnyedebben megy. Meg tudja mutatni, milyen kedves is tud lenni, és bárhol is van, kedvező fogadtatásban részesül. Bárkit meg tud győzni bármiről. Talán erre így nem is számított!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az Uránusz fogva tartja, pedig itt a jó alkalom, hogy a szerencsebolygóval is kapcsolatba lépjen valamilyen módon. Gondolkodjon el azon, hogy hogyan tovább? Melyik a fontosabb: a hivatás, vagy a szerelem? Hallgasson, most az egyszer, inkább a megérzéseire.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nyugodtan örülhet előre, ezen a laza napon sok időt tölthet kedvesével is, de barátai társaságában biztosan. Szervezett programjai jól sikerülnek, és nagyon jól érezheti magát. Estére ne szervezzen programot, mert egy rendkívüli telefonbeszélgetésben vár önre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Még mindig három bolygó áll a Halak jegyében, a Hold a Skorpió jegyében áll. Az ön körül élők, a kollégái vagy barátai versenyezhetnek, hogy ki a legjobb egy bizonyos területen? Ön inkább maradjon ki ebből. Inkább a pénzügyek rendezésével, és a munkájával foglalkozzon.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: